Neoprenové oblečení Neoprenové ponožky Neoprenové ponožky 1 - 3 mm

Neoprenové ponožky Aropec TEX 3 mm

Neoprenové ponožky Aropec TEX 3 mm
SKLADEM
Neoprenové ponožky Aropec TEX 3 mm

Neoprenové ponožky Aropec TEX 3 mm

Značka: Aropec|EAN: 4710751985704

Hledáte ponožky na vodní sporty? Aropec TEX jsou 3 mm neoprenové ponožky do vody, které vás zahřejí díky termoregulační schopnosti neoprenového materiálu. Ponožky Aropec TEX 3 mm jsou díky tomu vhodné na šnorchlování, plavání, ale také na otužování. Otužilecké ponožky na vodní sporty disponují…

590 Kč

Zvolte variantu

Popis produktu Neoprenové ponožky Aropec TEX 3 mm

Hledáte ponožky na vodní sporty? Aropec TEX jsou 3 mm neoprenové ponožky do vody, které vás zahřejí díky termoregulační schopnosti neoprenového materiálu. Ponožky Aropec TEX 3 mm jsou díky tomu vhodné na šnorchlování, plavání, ale také na otužování. Otužilecké ponožky na vodní sporty disponují podrážkou, která je odolná vůči oděru. Protiskluzová vrstva je po celém chodidle.

Neoprenové ponožky do vody jsou ze spodní strany z odolného pružného materiálu zvaného Supratex. Zároveň vysoké neoprenové ponožky dobře těsní u kotníku. Čím lépe přilnou, tím méně vody se do nich dostane.

Skvělý doplněk k vodě na paddleboard, kitesurfing, yachting a další vodní sporty, kdy chcete mít nohy v teple. Aropec TEX využijete i na plážový volejbal, kdy poskytují ochranu před horkým či mokrým a studeným pískem.

Samozřejmě jsou tyto vysoké ponožky z neoprenu vhodné i pro zateplení do potápěčských bot.